Free cookie consent management tool by TermsFeed Beplantning - Priser | Gartner til beplantning - beregn prisen her

Beplantning - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du beregne priser på beplantning og haveanlæg og få indblik i priserne med det samme.

Vores prisberegner er gratis og uforpligtende at bruge, og du må beregne lige så mange priser på beplantning, som du har behov for.

Prisen du beregner er en vejledende pris på din beplantning - det er altså ikke det samme som et reelt tilbud, som kun kan udarbejdes efter en samtale med en gartner.

Du modtager den vejledende pris på din beplantningsopgave pr. mail straks efter din prisberegning (husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke kan se mailen i din indbakke).

Vores prisberegner er helt uforpligtende at anvende - du forpligter dig ikke til noget ved at indtaste oplysninger i prisberegneren.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.

Beplantning: Buske, træer, bede og græs

Beplantning handler om mere end at grave huller og plante planter i dem. Blomster, græs, buske og træer er levende organismer - de trives i forskellige miljøer og har forskellige behov.

Derfor kræver det også et vist kendskab til planters trivsel at udvælge planter og udføre en beplantningsopgave.

Har man med beplantning af større områder at gøre, kan det nemt vise sig, at blive til et stort spild af tid, energi og penge, hvis beplantningen ikke udføres korrekt.

Du kan finde mere information om beplantning og andre haveprojekter her.

Gratis møde om din beplantning

For at sikre os at du får den bedste start på dit beplantnings- og haveprojekt, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en anlægsgartner hjemme hos dig.

Dette er en gratis service, og du forpligter dig ikke til noget ved at sige ja til et gartnermøde.

Anlægsgartneren vil komme hjem til dig, bese din opgave og svare på de spørgsmål, som du nu måtte have. Herefter vil gartneren udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud (en endelig pris) på din beplantningsopgave.

Dette tilbud er uforpligtende - det vil sige, at du selvfølgelig er fri til at takke nej til gartnerens tilbud og pris for din beplantning.

For at få dit gratis møde skal du bare beregne en pris på din beplantning eller et andet haveprojekt og indtaste dine kontaktoplysninger.

Vil du gerne "springe køen over" og arrangere et møde med det samme, er du velkommen til at ringe til os på 70 22 80 14 og tale med en af vores kundeservicemedarbejdere.

gartnerpris.dk