Free cookie consent management tool by TermsFeed God haveindretning er en kunstart i sig selv, og mange har ikke tiden, interessen og evnerne til selv at anlægge en have. Beregn prisen på gartnerhjælp her

Haveindretning - find din pris her

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

God haveindretning er en kunstart i sig selv. Ligesom en maler arbejder med farver, tekstur og komposition, bør alle disse forhold også overvejes af enhver, der vil indrette og anlægge en smuk, funktionel og personlig have.

Mange sætter stor pris på en smuk og velanlagt have, men ikke alle har tiden, interessen og evnerne til selv at planlægge og anlægge en have. Her er det ideelt at antage en anlægsgartner til at udføre alt det grove og vejlede om indretning og udnyttelse af havearealet.

Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på haveindretning og -anlæg ved en anlægsgartner. Prisen er inkl. alle dele af processen og alle materialer.

Læs mere om, hvordan du beregner en vejledende pris med vores prisberegner, her.

Haveindretning ved anlægsgartner - havetegninger og anlægsarbejde

Haveindretning består af to delelementer: planlægning og anlægningsarbejde.

Antager man en anlægsgartner til haveprojektet, vil man få fuld indflydelse og kontrol over haveindretningen uden at behøve at bekymre sig om de mere anstrengende eller uinteressante opgaver.

Det man overordnet set investerer i, når man antager en anlægsgartner til haveindretningen, er:

  • Hjælp til planlægning af haveindretning
  • Udarbejdelse af haveplan/havetegninger over haveindretningen
  • Jordforberedelse og forbedring før anlægsarbejdet påbegyndes
  • Anlægget af selve haven inkl. stensætning og belægning
  • Instruktioner i fremtidig pleje og vedligeholdelse af den nye have

Ideer til god haveindretning?

Har du brug for inspiration og ideer til god haveindretning kan finde artikler om haveindretning, havedesign og andre haveopgaver her på Gartnerpris.dk.

Her har vi blandt andet artikler om japansk haveindretning, indretningen af en legehave, om hvordan man laver en haveplan og meget mere.

Find vores samling af artikler om haveindretning og havedesign her.

Sådan får du et gratis møde med en anlægsgartner

Når du bruger prisberegneren på Gartnerpris.dk kan du bl.a. undersøge prisen på nyanlæggelse af forhaver, baghaver, legehaver og gårdhaver. I prisberegneren vælger du din opgave og beregner en vejledende pris på to minutter.

Som en yderligere service til vores brugere tilbyder vi desuden arrangere et gratis møde hjemme hos dig med en anlægsgartner.

Du får dit gratis møde ved at indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren - herefter ringer en af vores kundeservicemedarbejdere dig op og arrangerer dit møde i fællesskab med dig.

Er du ikke interesseret i et gratis møde på nuværende tidspunkt, er du naturligvis velkommen til at takke nej - du kan sagtens bruge prisberegneren uden at sige ja til et møde.

Dit møde er fuldstændigt uforpligtende - du forpligter dig på ingen måde til at tage imod anlægsgartneren tilbud efterfølgende.

Læs mere om Gartnerpris.dk og vores samlede gratis service til brugerne her.

gartnerpris.dk