Free cookie consent management tool by TermsFeed Find en pris på hjælp til haveindretning | Gartnerpris.dk

Find en pris på hjælp til haveindretning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du beregne en pris på hjælp til haveindretning.

Har man ikke de grønne fingre, tiden eller energien til at indrette sin have selv, vil det ofte være en god idé at få hjælp til haveindretning af en anlægsgartner.

En anlægsgartner har både viden om planter og deres trivsel, jordbunds- og terrænforhold og et godt indblik i alle mulighederne med haveindretning.

Har man en allerede anlagt have, der er svær og tidskrævende at holde, kan det også være en god ide at søge hjælp hos en anlægsgartner. Ofte vil en effektiv haveindretning nedsætte tiden, du behøver bruge på at vedligeholde din have.

God haveindretning

  • God haveindretning tager udgangspunkt i dine jordbunds- og solforhold: Det er vigtigt at plante planterne, der hvor de trives. Ellers risikerer man at spilde både tid og penge på noget, som aldrig vil komme til at lykkes helt.
  • God haveindretning tager udgangspunkt i dine og din families behov: Haven bør ikke kun indrettes med tanke på skønhed - den bør også være funktionel og passe til familiens dagligdag.
  • God haveindretning har fokus på helhedsindtrykket: Når man indretter en have, bør man altid tænke på, hvordan haven harmonerer med huset. Derudover bør valget af planter, der placeres ved siden af hinanden, gennemtænkes og planlægges. Visse farver og teksturer vil ikke passe sammen, og dette vil forstyrre helhedsindtrykket.

Sådan beregner du en pris på hjælp til haveindretning

Du kan beregne en pris på hjælp til haveindretning med vores online prisberegner øverst på siden.

I prisberegneren vælger du kategorien 'Haveprojekter' og herefter 'Anlæg af have'.

Herefter kan du vælge, hvilken type have du ønsker at få indrettet samt projektets kompleksitet. Vælg gerne 'Høj kompleksitet', hvis du ønsker mange eller meget komplicerede elementer som del af din haveindretning, eller hvis terrænet er meget ujævnt.

Det er helt gratis at beregne en pris, og du forpligter dig ikke til noget som helst ved at bruge prisberegneren.

Efter din prisberegning vil en af vores kundeservicemedarbejdere snarest muligt kontakte dig og tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en anlægsgartner.

Du er selvfølgelig helt velkommen til at takke nej til dette møde. Vi tilbyder denne service for at sikre os, at du får den bedste vejledning og den bedste start på dit haveprojekt.

Du kan læse mere om vores gratis online og offline service til brugerne her.

gartnerpris.dk