Free cookie consent management tool by TermsFeed Om os | Læs om vores gratis og uforpligtende service her

Om Gartnerpris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

Gartnerpris.dk er en online portal, der giver internetbrugere mulighed for at beregne vejledende priser på en række anlægsgartner- og gartneropgaver.

Som en yderligere service til vores brugere tilbyder vi desuden at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en anlægsgartner. Til mødet, som finder sted hjemme hos dig, vil du få gratis råd og vejledning samt en endelig pris/et tilbud på dit haveprojekt.

Alle dele af vores service er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende for dig som bruger. Læs en grundig vejledning til brugen af vores prisberegner og vores samlede service her.

Gartnerpris.dk og Prisberegning.dk

Gartnerpris.dk ejes og drives af Prisberegning.dk A/S; som varetager en række fagspecifikke hjemmesider inden for byggeri, anlægsvirksomhed, revision og arkitektur. Blandt disse er Prisberegning.dk, vores moderside, som dækker alle fag- og interesseområderne.

Ved hjælp af vores hjemmesider og prisberegnere kan du beregner priser på en lang række bygge-, renoverings-, anlægs- og serviceopgaver. Herudover kan du hurtigt og nemt få kontakt til en kompetent fagmand, der kan vejlede dig og give et tilbud/en endelig pris på din opgave.

Find en oversigt over samtlige fagområder og prisberegnere her - Prisberegning.dk

Vi stræber efter at yde en nyttig service til vores brugere

Hos Gartnerpris.dk anser vi det for vores fornemste opgave at yde en nyttig, gratis og effektiv service til vores brugere. Vi bestræber os på at beregne en pålidelig vejledende pris, der giver dig et realistisk og brugbart indblik i prisniveauet for din opgave. Vi sigter derudover efter, at vores prisberegnere skal være enkle og hurtige at anvende, samt at de skal dække de mest søgte opgaver inden for hver branche.

Når du taler med én af vores medarbejdere, er det særdeles vigtigt for os, at du får en god oplevelse. Vores kundeservicemedarbejdere er venlige, saglige og lægger vægt på, at alle samtaler er konstruktive og positive.

Er du gartneren, som vores brugere leder efter?

Vi får dagligt henvendelser fra brugere, som ønsker kontakt til- og et møde med gartnere, anlægsgartnere og brolæggere. Vi er altid på udkig efter nye, dygtige samarbejdspartnere over hele landet, som kan hjælpe vores brugere og tage del i de mange fordele, der kommer gennem et samarbejde med Prisberegning.dk.

Læs mere her - samarbejde.prisberegning.dk.

gartnerpris.dk