Free cookie consent management tool by TermsFeed Plantning af træer - priser | Beregn prisen på beplantning her

Plantning af træer - find din pris her

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

Man kan selv plante de fleste mindre træer, men skal man have plantet mange træer eller meget store træer er det oftest bedst at få hjælp til opgaven.

Træer, der er mere end 5 meter høje, er praktisk talt umulige at plante uden professionel hjælp, med mindre man er ejer af stort og tungt maskineri.

Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris på plantning af træer og hurtigt og nemt få indblik i prisniveauet for dit haveprojekt. Vores prisberegner er helt gratis og uforpligtende at anvende.

Opgaver i forbindelse med plantning af træer

Når en anlægsgartner planter et eller flere træer, indebærer opgaven flere delopgaver, der alle skal sikre, at de nye træer trives i deres miljø:

  • Vurdering af jorden og træets krav til jordforholdene: God plantejord bør helst være mørk, fugtig og ikke lugte. Træet plantes desuden ideelt mindst tre meter væk fra andre træer, så det er garanteret lys og vand, mens det tilpasser sig.
  • Gravearbejde: Skal man have plantet mange eller meget store træer, vil man oftest få brug for en gravemaskine.
  • Plantning og etablering af støttepæle: Nyplantede træer sikres mod kraftig vind ved at blive bundet fast til en støttepæl.
  • Vejledning om pleje og vedligeholdelse: Det er vigtig, at de nyplantede træ får en passende mængde vand og næring - her er det vigtigt at få gode råd fra en professionel, hvis man vil undgå at spilde tid og kræfter på et træ, der går ud efter en periode.

Sådan beregner du en pris på plantning af træer

Det er nemt og hurtigt at beregne en pris med vores prisberegner. Du beregner en vejledende pris på plantning af træer på følgende måde:

  • Under kategorien ‘Træer og stubbe’ vælger du ‘Plantning af træ’.
  • Vælg størrelsen på de træer, du ønsker at få plantet.
  • Indtast det antal træer, du ønsker at få plantet.
  • Tryk ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  • Du modtager din vejledende pris pr. mail med det samme.

Den vejledende pris, som du beregner, er inkl. levering af planter/træer, brug af maskineri og arbejdsløn.

Prisen er ikke det samme som en endelig pris eller et tilbud - det er derimod en vurdering af prisniveauet for dit haveprojekt.

Få et gratis møde med en anlægsgartner

For at sikre os at du kommer godt videre med dit haveprojekt, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal anlægsgartner.

Under mødet, som finder sted hjemme hos dig, vil du få kyndig vejledning, svar på alle dine spørgsmål og en endelig pris/et tilbud på din opgave. Du er naturligvis på ingen måde forpligtet til at tage imod dette tilbud efterfølgende.

Alle dele af vores samlede service til vores brugere er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende.

Er et gratis møde ikke relevant i din sammenhæng, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder kontakter dig efter din prisberegning.

Du kan læse mere om Gartnerpris.dk og vores samlede gratis service her.

gartnerpris.dk