Free cookie consent management tool by TermsFeed Pris for havedesign og haveanlæg | Beregn din gartnerpris her

Pris for havedesign og -anlæg

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris på havedesign og haveanlæg.

Godt havedesign kræver evner, viden og erfaring. Det er ikke alle, der føler, at de har tiden, evnerne eller lysten til at designe og anlægge en ny have selv, og derfor vælger mange også at kontakte en anlægsgartner.

Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris på designet og anlægget af en ny forhave, baghave, gårdhave og legehave. Her inkluderer prisen både havedesign udført at en kyndig anlægsgartner og selve haveanlægget.

Du kan læse mere om disse opgavetyper her.

Havedesign - hyggelig have eller nordisk nyttehave?

Når du antager en anlægsgartner til at designe en helt ny have, får du et havedesign, der passer ideelt til din ide om den perfekte have.

Hver haveejer har forskellige behov, ønsker og forskellig smag. Visse personer ønsker en mere romantisk have, og andre foretrækker en minimalistisk have, der passer til et minimalistisk hjem.

Blandt de typer havedesign, som mange er interesserede i, finder man bl.a.:

  • Nyttehaven: Haven der ikke kun er smuk, men som også fungerer som et ekstra spisekammer til familien.
  • Meditationshaven: Haven der finder sin inspiration i japansk haveindretning - ro, harmoni og organiske former er blandt hovedtrækkene i meditationshaven.
  • Prydhaven: Haven, hvor blomster og andre prydplanter er i fokus. Planterne udvælges bl.a. ud fra farver, tekstur, højde og blomstringstid.
  • Legehaven: Haven, der er indrettet med fokus på børnene. Her er haven designet med henblik på at opfordre til leg og eventyr.
  • Gårdhaven: Haven hvor man skaber oplevelse og rum i en mindre have, eksempelvis en byhave eller et gårdmiljø tilknyttet en institution.

Der er selvfølgelig mange flere muligheder for at designe haven, så den passer perfekt til dine behov og ønsker. Er du interesseret i, hvilke muligheder du har med dit havedesign, så kan du med fordel få hjælp fra en anlægsgartner.

Find mere inspiration til haveindretning og havedesign her.

Få et gratis møde med en anlægsgartner om dit havedesign

Som en del af vores samlede service til vores brugere, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en anlægsgartner hjemme hos dig.

Vi tilbyder dette som en ekstra service for at sikre os, at du får den bedste start på dit haveprojekt.

Mødet med anlægsgartneren er helt gratis, og efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod anlægsgartnerens tilbud.

Under dit gratis møde kan du få svar på dine spørgsmål og indsigt i dine muligheder - efter mødet vil anlægsgartneren sammensætte et konkurrencedygtigt tilbud til dig.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i vores prisberegner - vi sørger for at kontakte dig snarest muligt.

Du kan læse mere om Gartnerpris.dk og vores samlede service til brugerne her.

gartnerpris.dk