Free cookie consent management tool by TermsFeed Topkapning - beregn pris | Priser på træbeskæring og fældning

Topkapning af træ

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

Topkapning er en løsning, der typisk anvendes, når der ikke er plads nok til at fælde træet med den mere almindelige metode, hvor man oversaver træet tæt ved foden.

Når man topkapper et træ, gør man det typiske, når kronen skygger for huset eller haven, når træet er i fare for at vokse ind i en elledninger eller ud over vejen, eller når træet er sygt, dødt eller døende.

Det er vigtigt at vide, at en topkapningen af et træ nedsætter træets levetid og gør det sårbart for svampeangreb og andre træplager.

Hvis man ønsker at tynde ud i kronen på en mere skånsom måde, bør man overveje en beskæring af træet. Men hvis man ønsker at komme af med et træ, som står et utilgængeligt og upraktisk sted, kan topkapning være den bedste løsning.

Sådan udføres topkapning

Når man udfører en topkapning i stedet for en almindelig fældning af et træ, klatrer man op i trækronen med specielt klatreudstyr.

Herefter kapper man træet over i mindre stykker, begyndende oppefra. Ofte er det nødvendigt at hejse kronen eller dele af kronen ned ved hjælp af reb for at sikre, at hverken beplantning, bebyggelser eller personer kommer til skade.

Man bør aldrig udføre topkapning, hvis man ikke er uddannet til det og har det rette udstyr. Hvis man ikke udfører topkapning korrekt, kan det i værste fald koste menneskeliv.

Du bør derfor altid kontakte en fagmand, når du vil have topkappet et træ.

Sådan beregner du en pris på topkapning af træer

Du kan beregne en vejledende pris på topkapning af et eller flere træer ved hjælp af vores prisberegner øverst på siden.

  1. Vælg ‘Træer og stubbe’ i beregneren.
  2. Herefter vælger du ‘Topkapning af træ’.
  3. Herefter indtaster du, hvor mange træer du ønsker at få topkappet.
  4. Tryk ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du vil nu modtage din vejledende pris pr. mail.

Vær opmærksom på, at den pris, du modtager, ikke er det samme som et tilbud eller en endelig pris - det, du har beregnet, er et prisoverslag eller en ca.-pris.

Få en gratis samtale med en fagmand om topkapning

Som en yderligere gratis og uforpligtende service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en fagmand, når du bruger vores prisberegner.

Til mødet, som vil finde sted hjemme hos dig, vil du få svar på dine spørgsmål, kyndig vejledning og en endelig pris/et tilbud på din opgave.

Dit møde er helt gratis og du forpligter dig på ingen måde til at tage imod fagmandens tilbud.

Vi yder denne ekstra service for at sikre os, at vores brugere kommer bedst muligt igennem deres haveprojekter.

Du kan læse mere om Gartnerpris.dk og vores samlede gratis service til brugerne her.

gartnerpris.dk