Free cookie consent management tool by TermsFeed Træfældning - priser | Beregn prisen på træfældning online nu

Træfældning - priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

Der er flere grunde til at ønske at få fældet et træ - i mange tilfælde er træet sygt, gammelt eller i fare for at vælte af sig selv, og her er det sikrest at få fældet træet af en professionel, så man har kontrol over faldretningen.

Særligt efter en større storm er der mange, der ser sig nødsaget til at få fældet og bortskaffet store træer, og det er de færreste, der føler sig i stand til at udføre træfældningen selv.

Træfældning bør udføres sikkert, hurtigt og med øje på alle de elementer, der kan føre til ulykker. Med vores online prisberegner kan du beregne en pris på træfældning udført af en professionel anlægsgartner, som har styr på alle dele af processen.

Opgaver i forbindelse med træfældning

Man forestiller sig måske, at fældningen af et træ fortrinsvis består i selve fældearbejdet, hvor man oversaver træets stamme med en sav, en motorsav eller lignende.

Man bør dog være opmærksom på, at træfældning indebærer andre opgaver, der er afgørende for sikkerheden og din bekvemmelighed, når træet er blevet fældet:

  • Planlægning og forberedelse: træfældningen skal planlægges skridt for skridt for at sikre, at træet falder på den mest hensigtsmæssige måde og det mest hensigtsmæssige sted. Faldretningen skal bestemmes med stor sikkerhed - man bør bl.a. tage højde for vindretning, træets hældning og grenenes placering.
  • Afgrening af den nederste del af stammen: Sørg for, at der ikke er grene i vejen, når der skal saves.
  • Klargøring af arbejdsområdet: Der bør ryddes rundt om træet og et par meter bagud - der bør være et område, der er frit, hvis det skulle blive nødvendigt at trække væk fra træet hurtigt.
  • Forhugning og fældning: Hvis man ikke er en erfaren bruger af en motorsav og har fældet træer før, bør man altid få en professionel til at udføre dette arbejde.
  • Bortskaffelse af grenaffald/eventuel opskæring af brænde eller flisning:

Det fældede træ kan i langt de fleste tilfælde genanvendes. Har man bede, kan man med fordel fordele anvende træet som træflis til ukrudtsbekæmpelse. Derudover kan træet naturligvis anvendes som brænde til brændeovne.

Sådan beregner du en pris på træfældning

Du beregner en pris på træfældning ved hjælp af vores prisberegner øverst på siden. Prisen på træfældning beregnes på følgende måde:

  1. Under kategorien ‘Træer og stubbe’.
  2. Herefter vælger du ‘Fældning af træ’.
  3. Du indtaster antal træer, som du ønsker fældet.
  4. Tryk ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager din vejledende pris pr. mail.

Vær opmærksom på, at prisen, du beregner, er vejledende - dette vil sige, at den pris du modtager, er det samme som et prisoverslag eller en vurdering af prisniveauet for din opgavetype. Den endelige pris kan variere og vil i mange tilfælde være lavere end den vejledende pris.

Få et gratis møde med en anlægsgartner

Når du beregner en vejledende pris på træfældning, tilbyder vi som en yderligere gratis service til vores brugere at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal anlægsgartner.

Anlægsgartneren vil komme hjem til dig, bese opgaven og give dig svar på alle dine spørgsmål. Herefter vil anlægsgartneren udarbejde et tilbud/en endelig pris på din træfældning, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

Du er på ingen måde forpligtet til at tage imod anlægsgartnerens tilbud efterfølgende.

Dit møde er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende. Er du ikke interesseret i et møde med en anlægsgartner, er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op efter din prisberegning.

Du kan læse mere om Gartnerpris.dk og vores samlede gratis service til brugerne her.

gartnerpris.dk