Free cookie consent management tool by TermsFeed Anlæg af gårdhave | Pris på haveanlæg og anlæg af gårdhaver

Anlæg af gårdhave - find din pris her

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en gartner pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit haveprojekt

Beregn prisen her

En gårdhave, er et område, hvor der i modsætning til en almindelig have, ikke er hovedfokus på planteliv. I stedet et en gårdhave oftest sammensat af elementer, der er nemme at vedligeholde, er slidstærke og har en lang levetid.

Det mest fremtrædende element i en gårdhave er ofte stensætningen eller flisebelægning.

En gårdhave finder man ofte i forbindelse med større boligbyggerier, erhvervsejendomme, byhuse og landbrugsejendomme.

Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris på en ny gårdhave eller gårdmiljø planlagt og anlagt af en anlægsgartner.

Opgaver ifm. anlæg af gårdhave eller gårdmiljø

Ønsker man et harmonisk, kunstnerisk, særligt anvendeligt eller intelligent gårdmiljø i sin gårdhave, handler det ikke kun om at lægge fliser - der er mange opgaver, der udføres i forbindelse med anlæg af en ny gårdhave:

  • Planlægning og skitser: En anlægsgartner vil udarbejde et skitseforslag og en haveplan ud fra dine ønsker til din nye gårdhave.
  • Forberedelse af arealet: Der skal ofte jordforbedring og jordforberedelse til for at det bliver muligt at anlægge en plan og jævn gårdhave, hvor planter vil være i stand til at trives.
  • Beplantning: Udvalg, beplantning og vejledning i pleje af planterne efterfølgende er vigtigt for helhedsindtrykket og resultatet.
  • Stensætning og/eller belægning: Udskiftning eller etablering af gangarealer, større brolagte eller flisebelagte områder og etablering af stenbede og trapper er blandt de mange opgaver, som man eventuelt ønsker at få udført i forbindelse med anlæg af ny gårdhave.

Den pris, du beregner, er en samlet pris for planlægning, levering af materialer og udførelsen af anlægsarbejdet.

Du kan læse mere om anlæg af gårdhaver her.

Sådan beregner du en pris på anlæg af gårdhave

Du beregner en pris på en ny gårdhave på følgende måde:

  1. Under kategorien ‘Anlæg (haver, bede og græsplæner)’ vælger du ‘Anlæg af have’.
  2. Herefter vælger du ‘Gårdhave’.
  3. Du angiver, om anlægget falder ind under kategorien ‘Standard’ eller ‘Høj kompleksitet’ (sidstnævnte er relevant, hvis du ønsker helt særlige installationer, eksempelvis vandanlæg i gårdhaven, eller hvis du vil have et gårdmiljø, der ikke er plant og jævnt).
  4. Indtast arealets samlede antal m2.
  5. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  6. Modtag din vejledende pris pr. mail.

NB! Prisen, du beregner, er vejledende og er ikke det samme som et tilbud eller en endelig pris.

Få et gratis møde med en anlægsgartner

For at yde den bedste og mest omfattende service til vores brugere, tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal anlægsgartner.

Til mødet, som finder sted på din adresse, vil du modtage vejledning og få svar på dine spørgsmål - herefter udarbejder anlægsgartneren et tilbud/en endelig pris på din nye gårdhave.

Mødet er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende - du er altså på ingen måde forpligtet til at tage imod anlægsgartnerens tilbud efterfølgende.

For at få dit gratis møde behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren - herefter ringer vi dig op og arrangerer mødet ud fra dine ønsker og behov.

Er et møde med en anlægsgartner ikke relevant i din situation, er du naturligvis velkommen til at takke nej til dette tilbud.

gartnerpris.dk